I'm Waiting You
♣ AshueVzics ♣



[Nur Shuhada Binti Saad ♥]

Don't lie.
Don't cheat.
Don't make promises if you can't fulfill it.


♣ Lovers ♣























Story About Links Goodies


♣ Let's Talk ♣






♣ Big Applause ♣


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Bored :)
Tuesday, October 29, 2013 | 1:04 AM | 0 BlackWhite
Hai ? Semalam baru lepas hang dengan kekasih hati , elly, wieda, niena :) bukan senang aku lepas dari mom , semalam aku memang gile-ii typo mom kali ke-2 . Aku tau mesti korang fikir aku ni jahat entah apa-ii lagi . Tapii pernah tak korang happy bile tengok semua kekawan boley lepas dari parents untuk satu hari oke senang cerita dengan izin parents pergi KL ? yayaa aku tau parents korang sporting , and parents aku ? Mom and ayah cakap kononnya takNa bagi anak dorang terlampau hyper bile dah keluar mana-ii . Mom and ayah tak percaya kitaorang thats why aku keluar mana-ii takpernah jujur 70% .

                                               





ENJOY YOUR LIFE :* Bye !!

Hanya Mampu Meluah
Friday, October 25, 2013 | 1:17 AM | 0 BlackWhite

                Kesediahan Pasti Ada Disamping Kesabaran  


Holla blogger >< sue tak tau nak buat apa, so lets we start intro-ii . Wokayy nama sue NurShuhadaBtSaad just call me " Ashue / Sue " dilahirkan dibumi yang indah lagi menawan pada 13hb Januari tahun 1998 di Hospital Besar Selayang . Sue ada 7 family termasuk 5 olang adik-beradik " 2Lelaki 3Perempuan " . Kitaorang semua ikut ayah , nama mulai dengan huruf  " S " . Saufik, Safika, Saufi, Shuhada, Shahirah . Sue ada satu mak and takde mak lain selain ibu kandung yang comeyy lagii tembam :') hahaa iaitu JaimahBtMd.Noh and ayah sue SaadBinAdnan . Sue buat diari malam nie bukan saja-ii tapii nak bagi tau something . Act sue bukan nak cakap apa, tapii sue rasa yang diri sue ni selalu diketepikan :( yess memang betul sue nak cakap yang sue ada takPuas haty dengan someOne dalam keluarga tapii sue tak pernah lepaskan dekad sesape selain Bff sue sendiri :( Oke haritu mom ada cakap sape-ii yang ambil lesen antara sue dengan 2orang lagi sibiling mom akan beli-kan motor/kereta . And next year after done birthday sue, sue dah cakap dengan mom nak motor apa-ii je tapii taknak guna motor yang sekarang cause motor sekarang nie kuat meragam banyak kali termati dekad tepi jalan time sue bawak lagi pungg motor to akak sue punye masa dye amik lesen motor entah berapa tahun lepas , now dye umur 22 . Parents sue cakap takleyh and dorang suruh sue guna je motor yang ala-ii perangai macam **** to :'( sue takTau nak cakap apa and sue terus bla masuk bilik . Twitter tempat sue luahkan perasaan, sue bukan nak biadap tapii mom memang selalu berat dekad akak :(( oke dulu dye ada motor and now dye dah ada kereta so buat apa lagi nak simpan motor dye kalau dye dah ada kereta ? Sedangkan life dye semua boleyy dapat lattest , why not me ? Why ? Why ? Kalau sue mintak apa-ii dari mom dorang selalu cakap " Kau to anak angkat, pergi mintak dengan mak kandung kau bukan dengan mak aku " see ? Selama nie sue diam sue sabar :) sokayy sue mampu bersabar selagi Allah bagi sue peluang untuk bersabar :) kalau dorang cakap macam to dekad family sue sendiri je takpe , haritu sue stay rumaa akak " hostel " akak boley cakap yang sue nie anak angkat :( sue dahTak mampu untuk pendamkan kesakitan yang selama nie dah banyak untuk pendam sorang-ii :'( . 

      

Lepas exam Pmr akak sue bawak sue and adik pergi Ict WaterPark dekad shahAlam :) abang sue ada bagi sue phone motorRola yang masuk dalam air . Dye bagi sebab phone BlackBerry sue hang , ingat nak settle-kan lepas exam pmr tapii tak settle-ii till now :/ mula-ii happy teramat gile bak dekad 4jam mandi + naik gelongsor yang keluar dekad berita, surat khabar terbesar diDunia to :p *best* And bile dah mandi punye lama ofCourse mood bored to datangkan ? Lepak punye lepas tetibe akak sue suruh ambil phone motorRola yang boley masuk air to . Dalam 30jam phone to terus hang, memang dah agak 100% phone to akan rosak . Akhirnye memang rosak :( and lagi sekali sue takde phone . Sue merayu dekad parents suruh belikan s3 tapii dorang marah lah macam-ii lagi . Akak mintak sekali je nak iPhone , terus dorang belikan . See ? See ? See ? Sue takTahu ape masalah sue dekad dorang sampai kene bagi 1000 satu alasan untuk mintak mende macam to :'( And sampai sekrang sue takde phone . Sokayy sue hanya berdiam diri selagi mampu, InsyaAllah :* kbye next day sue update story baru :') bye olls assalamualaikum ?

Holla Blogger
Thursday, October 24, 2013 | 4:47 PM | 0 BlackWhite


                   NewAcc , NewFriend , NewLesboo , NewDiary  


Assalamualaikum and hai ? Sue budak baru dalam acc blog nie and sue tengok boleh dikatakan ramai juga yang ada blogger . Sue pungg nak maju macam guys , tapii sue takTau macam mana nak register new acc . Hahah maklumlah , sue takPernah buat apa-ii acc termasuk dengan Facb, twitter, insta, weChat . Yang buat selalunya kawan sue " azie " . Semua sue nak suruh dye buat, and sue pungg fikir perasaan orang . Kalau sue jadi dye pungg , sue marah :) Sue nie memang kuat stalker orang, and sue tak sengaja stalker sorang girl ni dekad twitter then sue ternampak dye ada masukkan gambar sreen capture blog dye . Sue dah follow dye semua and dengan tebal muke sue terpaksa mintak dye buatkan sue acc blog . Takut juga sebab sue takkenal dye and dye pungg takkenal sue , so fikir juga entah time to dye takde mood ke apa ke . Sue push dye dengan tanye dye boley ke buatkan blog , dye siap buat muke smile lagi dekad sue . So nampak macam dye nak buat , sue pungg oke . Bile lama kelamaan kitaorang mention-ii, lama-ii disebabkan blog ? Kitaorang jadi kawan , girlfriend , bestfriend walaupun kenal takSampai 1hari . And acc blog nie terhasilnye dengan kemas + cantik + menarik semua disebabkan budak yang kecik , comeyy , gedik , kuat typo , mengada , kelakar , marah iaitu Fizah :* Apa-ii pungg sue nak cakap, yang kita jangan memilih kawan and siapa cakap kalau pergi mana-ii takde kawan ? Kemana saja kita berada , apa jua cabaran and sikap kene hormat akan tercapailah manusia bernama " Sahabat " . Malam pungg dah nak ke pagi , so enjoy your life bebeyh :) GoodNiteSweetDream . 

              " Miss Fizah "
" Miss Azie "